Butterfly Touch Technologie

De pijnloze Genteel © prikpen is in staat bloed te onttrekken op eender welke plaats op het lichaam, bij eender wie, hoe dun of dik de huidlaag ook is. De gepatenteerde Butterfly Touch Technologie controleert de diepte van de huid en creëert door het vacuüm altijd de perfecte druppel bloed voor de meting van je bloedsuikerspiegel. De pen bereikt daarbij enkel de bloedvaatjes en nooit de pijnreceptoren, waardoor het proces steeds pijnloos verloopt.

Lees meer over de vele voordelen en getuigenissen van de pijnloze Genteel © prikpen

De onderdelen

1

Contact-hoofd

Controleert de diepte van de huidpenetratie. De diepte wordt gecontroleerd door de kleur van het contactpunt. van blauw naar violet, respectievelijk van ondiep naar diep.

2

Mondstuk

Het mondstuk houdt het contactpunt op z’n plaats. Het is transparant om de vorming van de bloeddruppel goed te kunnen zien.

3

Startknop

Een druk op de startknop initieert het vacuüm-mechanisme. Hoe langer je drukt, hoe meer bloed de prikpen onttrekt.

4

Vacuüm cilinder

De zuiger creëert een vacuüm in de cilinder dat langzaam bloed trekt via de pijnloze penetratie van het lancet, onder diepte-controle van het contact-hoofd.

5

Zuiger

De zuiger bestaat uit een aanzuigbuis, duwkop en een rode vacuüm-indicator die aangeeft of het vacuüm nog actief is of niet.

Nooit meer knijpen, nooit meer pijn. Ontdek zelf de pijnloze Genteel © prikpen !

Bestel onze pijnloze Genteel © prikpen