Veel meer dan pijnloos prikken

Pijnloos

Door de vacuüm-technologie en dieptecontrole meet je zonder pijn jouw suikerspiegel, je krijgt geen dikke vingers of eeltlaag die het proces belemmeren.

Ideaal voor kinderen

Je kinderen hoeven de prikpen niet meer te vrezen. Laat ze hun suikerspiegel zelf meten of doe het wanneer ze slapen!

Prik overal

Deze prikpen kan je ook gebruiken op andere plaatsen dan enkel de vingers. Gebruik je palm, knie, arm, … en spaar je vingers voor een keertje.

Nooit meer knijpen

Knijpen om genoeg bloed te verzamelen, behoort helemaal tot het verleden. De vacuümtechnologie trekt bloed naar het huidoppervlak voor de perfecte druppel.

Regelmatiger testen

Geen angst voor naalden, pijnlijke en dikke vingers die je periodieke metingen verstoren. Test je suikerspiegel gerust meerdere keren per dag op dezelfde plaats.

Leuke kleuren en prints

De prikpennen zijn beschikbaar in een heel aantal kleuren en leuke prints voor kinderen. Kijk hier voor het assortiment


Thuis makkelijk de suikerspiegel van je huisdier meten

Het meten van de bloedsuikerspiegel van je huisdier kan een hele opgave zijn. Eigenaars doen daarom vaak een beroep op de dierenarts. De kosten voor je suikerzieke vriend kunnen zo snel hoog oplopen. Met deze prikpen is dat probleem volledig van de baan. Je kan nu gerust thuis zelf de suikerspiegel van je huisdier meten, zonder telkens over en weer te rijden naar je dierenarts. Dat bespaart je niet alleen tijd en geld, maar zorgt voor gemoedsrust. Omdat je de bloedsuikerspiegel van je huisdier nu makkelijk zelf meerdere keren kan meten, heb je een beter zicht op wat de fluctuaties van de resultaten veroorzaakt.

Getuigenissen van echte gebruikers

Nooit meer knijpen, nooit meer pijn. Ontdek zelf de pijnloze Genteel © prikpen !

Bestel onze pijnloze prikpen