Shipping

We zijn er trots op dat we gratis verzending in België en Nederland kunnen aanbieden.

BE: 3-5 werkdagen
NL: 3-8 werkdagen

De meeste bestellingen worden binnen 1 werkdag verzonden. In piekperiodes kunt u tot 3 werkdagen rekenen voor verzending.

Dank u voor het vertrouwen dat u in ons stelt! Aarzel niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam op info@gecet.be voor hulp bij uw bestelling.

1. Verstuurt Gecet naar mijn land?
We verzenden onze producten enkel in België en Nederland gezien het familiaal karakter van ons bedrijf.

2. Hoeveel kost de verzending?
U kunt genieten van gratis verzending op alle bestellingen!

3. Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?
Bestellingen naar de BE en NL arriveren gewoonlijk binnen 5 werkdagen na de levering. Dit betekent nadat u de verzendbevestigingsmail met uw trackingnummer hebt ontvangen.

Vanwege Covid-19 kunnen er vertragingen optreden, afhankelijk van de huidige pandemische situatie. Vertragingen zijn niet ongewoon in staten die te maken hebben met een verhoogd aantal gevallen van Covid-19.
Dit is de reden waarom onze levertijden iets langer zijn dan u gewend bent. Wij garanderen echter levering of wij betalen de gehele bestelling terug.
Dit zijn onze huidige schattingen voor verzending:

Verwerkingstijd: 1-2 werkdagen
Standaard verzendtijd: 7-15 werkdagen


4. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling is verzonden, sturen wij u een e-mail met de bijbehorende informatie. Daarna kunt u uw bestelling volgen op https://gecetbv.com/apps/parcelpanelPlease. Het kan 1-2 werkdagen duren voordat de tracking-informatie beschikbaar is.


5. Wat als het pakket niet aankomt?
Als u uw pakket 20 dagen nadat het is verzonden nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@gecet.be . We zullen de tracking info controleren met ons team en zorgen voor een oplossing.